DE 22 000'lik lokolar 2. ve 4. bölgelere bağlı. 2.bölgenin 57, 4.bölgenin 29 tane 22binliği var. 3 adet DE 22 000'liğin Marmara Ekspresini çekmesi için 3.bölgeye verileceği söyleniyordu.
Alıntı: tcddmanyagi
ben bizim burda uzaktan lokoyu görüyorum acaba de22000 mi diye ama değil hep 33000 ve 24000 geliyor bizim buraya de22000 hiç gelmedi sakarya arifiye
MTV'de bir tamir ekibinin hurda arabaları taze ve canavar hale getiren programı var, aslında bizim lokolardan birini (Özellikle 24binlikleri) o programa göndereceksin baştan aşağı yenileyecekler. Birde koca hoperlörler taktılar mı aslan gibi olur valla :)
Tülomsaş'ın internet sitesinde de toplam 2 tane De 33 000'lik üretildiği yazıyor (Ben 41 tane üretildiğini biliyorum). Biraz daha dikkatli ve bilgilendirici olmak zor birşey değil.
Yapamazsınız Bu forumda yeni konu yollama Yapamazsınız Bu forumda konulara posta atma Yapamazsınız Bu forumda postalarınızı silme Yapamazsınız Bu forumda postalarınızı düzenleme Yapamazsınız Bu forumda anket Yapamazsınız Bu forumda anket oylama