Bildiğim kadarıyla hiç bir şekilde sinyal eksiği olan makineler yola gidemez.
İhtiyaç Halinde İse Ki Zaten Loko Bulamıyorlar Şu An . Görüşü Engelleseydi Eğer Yani Projektörlerde Sorun Olsa Yola Çıkamazdı. Çıksa Bile Zannedersem 10 km/h Hızı Geçemezdi. Mevzuatta Öyle Diye Biliyorum. MT 5700 lerde Ben Önlerdeki Lambaların Çoğu Kez Yandığını Görmedim. Ama Sefere Çıkıyorlar.
De 24 409 Loko bakımsız olsa da motoru taş gibi mübarek.De 24 409 un çektiği 6 Eylül Süper Expresi ile seyahatimde De 24 409 un motor sesi süperdi beni mest etti.De 24 409 da artık favori lokomotiflerinden birisi bakımsız olsada.De 24 313 lokoda öyle.Bakımsız olsalarda motorları taş gibi De 24 313 ve De 24 409 un.
Yukarıdaki projektörlerin 2'sini bile aynı anda yanmıyor.ihtiyaç duyulursa 2side yanar.projektörün biri çok yeterli zaten.aşağıdakiler park lambaları.tabi görünüm pek hoş değil değiştirilse iyi olur.
DE 24 409 yaklaşık 2-3 ay önce Aydın-umurlu arası ray toplamak için iş treninde çalışıyordu.o zamnda aynı şekilde bir gözü kördü
Geçitbekçisi'ninde dediği gibi uzun yolda üstteki projektörleri kullanıyorlar.Üstteki projektörlerde iki kademeli.Birinci kademe kısa mesafeyı aydınlatıyor,İkinci kademe ise uzun mesafeyi aydınlatıyor.
Yapamazsınız Bu forumda yeni konu yollama Yapamazsınız Bu forumda konulara posta atma Yapamazsınız Bu forumda postalarınızı silme Yapamazsınız Bu forumda postalarınızı düzenleme Yapamazsınız Bu forumda anket Yapamazsınız Bu forumda anket oylama