| Yazar |
|
SkyBiker DE 33000

Yönetici
Duhulü: 29.September.2007
Turkey Mesajları: 1227
|
| Gönderi: 16.June.2010 00:41 | Kayıtlı IP
|
|
|
Tülomsaş'ın bugüne kadar bir çok lokomotif üreteceğini duydum ancak hala bir faaliyet ve aktivite göremiyorum.Sanırım 2008 yılının başında da Siemens'in Dispolok Lokomotiflerinden yapacaklardı ancak bırakın üretilmeyi öyle birşey o günden beri konuşulmadı bile.Tülomsaş veya TCDD Resmi açıklama yapmadan inanmayın derim.
__________________ Tarık Hasan Orhan / TCDD 2.Bölge Müdürlüğü / Eskişehir
''Bu dakikadan sonra ordumuzun Allah'tan sonra yegane muin-i zaferi* siz ŞİMENDİFERCİLERSİNİZ.
|
Başa dön  |
|
| |
gkilic DE 33000

Yönetici - İstanbul
Duhulü: 05.June.2006
Turkey Mesajları: 1336
|
| Gönderi: 16.June.2010 15:18 | Kayıtlı IP
|
|
|
Eğer bu bilgi TCDD sitesinde duyurulan ihalelere
dayanıyorsa yine de kesin bir bilgi değil. Çünkü o ihaleler
sürekli açılıyor ama bir sonuca bağlanamıyor.
|
Başa dön  |
|
| |
88suat DE 18100

Duhulü: 20.April.2010
Turkey Mesajları: 55
|
| Gönderi: 16.July.2010 12:07 | Kayıtlı IP
|
|
|
hızlı tren yoluna ankara ve dogu istikameti sinyalizasyon ve yol yenileme yapıldıgından elektrik işi bence kısa zamanda başlar.onun icinde elektririkli makine alımı daha mantııklı.de40000 sanmıyorum.33000 liklerden istenilen verim alınamadıki 40000 makineyi hangi yolda koşturacak tcdd.zaten devlet agırlıgını 75 senelik yapmadıgını son 5 senede yapmakta.bence satacaklar.gelen firmayada alınan makineler kıyak olur.cok tartışılacak bir mesele niye satılıyor.kurtuluş savaşından beri bircok milli mücadelede tcdd faktörü büyük.yolcu bakımındanda fakir insanların tek ulaşım aracı devlet satarsa cok ayıp etmiş olur türk halkına
|
Başa dön  |
|
| |